Лакътен бандаж антидекубитален

46,55 лв. 43,55 лв.
  • Марка: Нейчър Пет
+ -
Купи
Моля, изберете:

Nature Pet бандаж срещу декубитални рани и мазолести образувания от залежаване/ Бандаж против мазоли/ Лакътен бандаж/ Кучешки бандаж при хигрома

Лакътният бандаж предлага оптимална защита при рани от залежаване, но и при много други проблеми, които могат да се срещнат при лактите на кучето. От вътрешната страна, точно на лакътя, е направен джоб от мрежа, в който може допълнително да се постави подплънка, но също и гел, охлаждаща или затопляща възглавничка (които не са вклюени в комплекта). Това зависи от съответната диагноза. Бандажът възпрепятства постоянното близане на засегнатото място. Благодарение на него няма как да бъде премахната напт. превръзка с мехлем. 

Поставянето на лакътния бандаж е лесно. Поставете бандажа около лакътя, затворете лепките, залепете на гърба, и готово. Еластичният колан на гърдите може да се използва, ако бандажът при Вашето куче се изхлузва назад. 

Бандажите се изработват в пет размера от перфориран неопрен с дебелина 2.5 мм (р-ри XS, S и М) и 3.5 мм (р-ри L и XL) и в четири цвята – черен, сив, червен и син. 

Идеален за индивидуално и ефективно приложение при: 

- рани, декубитални рани, мазоли от залежаване 
- артроза 
- дисплазия на лакътната става 
- операция на лакътя 
- защита за превръзки 

Важно! Указания за измерването на бандажа: Измерете с мек шивашки метър обиколката на лакътя директно на най-дебелите места. Увийте метъра сравнително стегнато, така че да се избегне грешка при измерването заради дебела козина.

XS –  обиколка на лакътя 12-15 cм 
S -  обиколка на лакътя 16-19 cм 
M -  обиколка на лакътя 20-23 cм 
L -  обиколка на лакътя 24-27 cм
XL -  обиколка на лакътя 28-32 cм