Лакътен бандаж

46,55 лв. 43,55 лв.
  • Марка: Нейчър Пет
+ -
Купи
Моля, изберете:

Nature Pet бандаж срещу декубитални рани и мазолести образувания от залежаване/ Бандаж за мазоли/ Лакътен бандаж/ Кучешки бандаж при хигрома

Лакътният бандаж предлага оптимална защита при рани от залежаване, но и при много други проблеми, които могат да се срещнат при лактите на кучето. От вътрешната страна, точно на лакътя, е направен джоб от мрежа, в който може допълнително да се постави подплънка, но също и гел, охлаждаща или затопляща възглавничка. Това зависи от съответната диагноза. Бандажът възпрепятства надеждно постоянното близане на засегнатото място, като така напр. се запазва сигурно превръзка с мехлем. 

Поставянето на лакътния бандаж е лесно. Поставете бандажа около лакътя, затворете лепките, залепете на гърба, и готово. Еластичният колан на гърдите може да се използва, ако бандажът при Вашето куче би се изхлузил евентуално назад. 

Нашите бандажи се изработват от перфориран неопрен с дебелина 3.5 мм. 

Идеален за индивидуално и ефективно приложение при: 

• рани, декубитални рани, мазоли от залежаване 
• артроза 
• дисплазия на лакътната става 
• операция на лакътя 
• защита за превръзки 

XS – с обиколка на лакътя 12-15 cм 
S - с обиколка на лакътя 16-19 cм 
M - с обиколка на лакътя 20-23 cм 
L - с обиколка на лакътя 24-27 cм
XL - с обиколка на лакътя 28-32 cм 

Важно! Указания за измерването на бандажа: Измерете с шивашки метър обиколката на лакътя директно на най-дебелите места. Увийте метъра сравнително стегнато, така че да се избегне грешка при измерването заради дебела козина.