Помощно приспособление за носене на кучета задно

55,76 лв. 39,18 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Помощно приспособление за носене на кучета задно / Помощно приспособление при ходене на кучета / Помощно приспособление при рехабилитация за кучета, помощна сбруя при проблеми в гръбначния стълб, бедрените стави и колената на Вашето куче.

 

Това помощно приспособление за носене служи на животното и стопанина. На животното – за да бъде подвижно, ако вече няма сили или може да ходи само с усилие. Тези помощни приспособления за носене улесняват също и стопанина при всяка разходка. Чрез промяна  дължината на коланите помощното приспособление при рехабилитация може да се нагласи за всеки ръст. По този начин може при повдигане да се стои в изправено положение, като се щади гърбът.


Приложение: 
- следоперативно за олекотяване на натоварването в крайниците 
- скъсване на кръстната връзка
- мускулни и неврологични увреждания

- проблем при ходене по стълби или качване в кола

Предимства: 
- мека дръжка за лесно повдигане 
- лесно поставяне благодарение на закопчаване с лепки 
- анатомична и хигиенична кройка 
- подходящо за перални машини до 40° 

Нашите помощни приспособления за носене са изработени от неопрен с дебелина 4 мм и са усилени със специална система от колани. Така предлагат много добър повдигащ ефект. 
Измерете с мек метър Вашето куче в изправено положение, както е показано на картинката! Увийте метъра сравнително стегнато, за да се избегне грешка при измерването заради дебела козина. Извивката за крака нарочно не е направена, за да може материалът да се напасне към размера на бедрото. При това може да се появят малки цепнатини в неопрена, без това да ограничава функционалността на помощното приспособление за носене. Вие можете да отстраните тези разръфани места с остра ножица. 

XXL е предназначено за гръдна обиколка от 84-95 см. (нюфаундленд, леонбергер и т.н.) 
XL за 74-83 cм (голям ротвайлер, голямо бяло овчарско куче и т.н.) 
L за 64-73 cм (голдън ретривър, лабрадор, коли, хъски, немска овчарка и т.н.) 
M за 54-63 cм (австралийски шепърд, бордър коли и т.н.) 
S за 44-53 cм (френски булдог, шелти и т.н.) 
XS за 33-43 cм (за нашите съвсем малки любимци)